Athletes

Volg onze atleten ook op instagram voor extra kortingcodes.

Valesca Deckers 

Instagram: valesca.deckers

Toen Valesca 3,5 jaar geleden voor het eerst een fitness binnenstapte had zij een ander doel voor ogen dan nu. Ze wou haar lichaam en conditie onderhouden met als doel modellenwerk. 

Ongeveer een jaar later had ze de smaak al goed te pakken en begon het trainen in combinatie met gezonde voeding een lifestyle te worden. Ze nam een coach onder de hand en ging af en toe eens kijken naar een bikini fitness wedstrijd. Door haar eerder verlegen karakter dacht ze oorspronkelijk dat dit niet meteen iets voor haar was. De passie voor de sport werd echter steeds groter, ze stelde zich nieuwe doelen en zag het meedoen aan wedstrijden als een nieuwe uitdaging en motivatie. Met een overwinning in haar eerste wedstrijd en een 4de plaats op het Belgisch kampioenschap kan ze hierop tevreden terugblikken. 

Nu de wedstrijden en het bijhorende bakjeseten achter de rug zijn probeert Valesca een levensstijl te creëren waar zij nog steeds alles uit zichzelf probeert te halen maar eerder via het iifym (if it fits your macro') systeem. Op die manier hoeft ze geen voedingsgroepen te bannen en kan ze toch energiek blijven trainen en vooruitgang boeken. 

Herbert Bodendorfer

Instagram: herbert_bb

Herbert is altijd al sportief aangelegd geweest. In zijn jeugd deed hij vooral judo, boks en voetbal waardoor hij een goeie atletische basis kon leggen. De laatste jaren ligt zijn focus vooral op fitness en kickboks.

Het bezig zijn met fitness en kickboks is enerzijds een uitlaatklep maar zorgt er anderzijds ook voor dat Herbert bewuster bezig is met zijn lichaam en zijn voeding. Tijdens zijn passage bij een reality tv programma werden zijn looks ook opgemerkt door enkele fotografen en wordt hij regelmatig gevraagd als model voor een fotoshoot. 

Ook deze foto-opdrachten werken voor Herbert motiverend om te blijven werken aan zijn lichaam. Een gezond, afgetraind lichaam zorgt namelijk voor een extra dosis zelfvertrouwen en een energieke uitstraling.

Maya van Damme

Instagram: mayavdm

Maya kreeg de fitnessmotivatie te pakken via haar broer Tobias. Ze zag hoe fitness zijn lichaam sterker maakte en wou dit zelf ook uitproberen. Nu meer dan 2 later is Maya uitgegroeid tot een bikini fitness atlete. Op haar eerste wedstrijd had ze meteen een top-3 plaats te pakken. Ook dit jaar zal ze in verschillende wedstrijden het beste van zichzelf geven.

Maya is een voorbeeld qua toewijding en discipline. Wanneer ze een nieuw plan krijgt van haar coach/vriend Maciek zal ze dit tot in de details volgen. Ondanks de soms strikte schema's blijft Maya altijd enthousiast, ze traint met plezier en straalt dit ook uit. 

Er gaat zelden een dag voorbij dat je Maya niet in de fitness kunt terugvinden. Het is letterlijk haar 2de thuis geworden. Er wacht haar nog een mooie toekomst in deze sport. 

Losene Keita 

Instagram: keitaplusser

Losene is begonnen als straatvechter. Soms kan een straatgevecht uit de hand lopen, het is illegaal waardoor Losene een paar maanden in de gevangenis belandde.

Daar kwam het besef dat dit niet de juiste manier was om met zijn vechttalent om te gaan, hij wou zich herpakken in het leven. Na zijn vrijlating kwam hij in een conflict terecht en volgde er toch nog een vechtpartij op straat. Iemand die MMA beoefende zag Losene bezig en was meteen onder de indruk van zijn vechtstijl. Hij motiveerde Losene om mee te gaan naar de MMA-club in plaats van zijn talent op straat te verspillen. In de club groeide Losene al snel uit tot 1 van de beste vechters en begon hij ook wedstrijden MMA te doen. Zo startte zijn MMA-carrière, hij traint keihard om progressie te blijven maken en droomt van een carrière aan de top.

Een wedstrijdvoorbereiding is vaak heel hard, je moet heel diep gaan, zowel op mentaal als fysiek vlak. Maar net dat extreme trekt Chloe zo hard aan in het wedstrijdgebeuren. Ze heeft bewezen dat ze een echte kampioene is

Femke Knippenberg

Instagram: femke_k

Als student is sporten voor Femke de ideale afleiding.  Zij combineert fitness met ballet en heeft in het verleden ook aan streetdance gedaan. Fitness maakt haar lenige lichaam krachtiger wat van pas komt in de andere sporten die ze beoefent.

    

Zelf doe ik regelmatig een trainingssessie met Femke en ben ik onder de indruk van haar doorzettingsvermogen en de wil om te slagen in haar doelen. Ze pikt de dingen zeer snel op, klaagt niet en benadert alles op een positieve manier. Dit werkt zeer motiverend voor de personen in haar omgeving.  Femke is een mooi voorbeeld van iemand die op een evenwichtige manier met sport en gezonde voeding omgaat zonder de andere belangrijke zaken in het leven uit het oog te verliezen.

Sebastien Decuyper

Instagram: sebastien_personal_coach

Al meer dan 12 jaar is Sebastien gepassioneerd met fitness bezig. Behalve een mooiere fysiek, een betere gezondheid en meer zelfvertrouwen bracht het hem ook een job op. Zo’n 6-tal jaar geleden besloot Sebastien om zijn kennis over fitness en krachtsport te delen door te starten als personal coach.  Ondertussen heeft Sebastien al vele klanten geholpen om hun doelen te bereiken.

Ook zorgde zijn gespierde fysiek ervoor dat hij opgemerkt werd als acteur en speelde hij mee in verschillende actiefilms. Zijn krachtige voorkomen was ook een opstapje naar een andere passie van hem, namelijk de gevechtsport MMA.

 

Voor vragen i.v.m. personal coaching kunnen jullie Sebastien contacteren via het volgende e-mail adres: [email protected]

Thomas Van Droogenbroeck

Instagram: zalige_thomas

Thomas is al van kindsbeen af een fervent sporter. Vanaf zijn 10de zat hij al op een sportschool. Sport is altijd een rode draad door zijn leven geweest. Rond zijn 18de begon Thomas intensief met boksen, maar ook andere sporten zoals snowboarden en surfen konden hem bekoren. Door een pijnlijke val tijdens het snowboarden kwam Thomas in de fitness terecht om te revalideren. Al snel merkte Thomas dat hij zich kon uitleven met de gewichten en deed hij veel meer dan de oefeningen die de kinesist hem had voorgeschreven.

Ondertussen zijn we alweer 6 jaar verder en heeft Thomas een indrukwekkende fysiek opgebouwd. Als werknemer van basic fit staat hij dagelijks in contact met vele fitnessfanaten en kan hij zich goed inleven in hun leefwereld.

Gianni Dewaegenaere

Instagram: gianni.dewaegenaere

Gianni is een echte fitnessfanaat die ook als fitness-instructeur werkt. 

Het sportieve heeft altijd in hem gezeten, van zijn 6de tot zijn 17de stond hij op het voetbalveld. Het voetbalveld ruilde hij na een blessure in voor de fitness.  De eerste jaren in de fitness waren eerder bezigheidstherapie. Maar Gianni ging steeds bewuster om met zijn voeding en training waardoor ook zijn lichaam steeds atletischer en afgelijnder werd. Het wedstrijdgebeuren heeft Gianni altijd al getriggerd en als echt competitiebeest wou hij eens kijken hoever hij in zo’n wedstrijdgebeuren zou geraken.

Op zijn eerste wedstrijd men’s physique wist hij meteen een 3de plaats uit de brand te slepen. Het was een schitterende ervaring die naar meer smaakt en Gianni is enorm gemotiveerd om in de toekomst nog betere resultaten te behalen in deze categorie.

 

Bram De Valckeneer

Instagram: bram_de_valckeneer

Toen ik Bram jaren geleden de eerste keer tegenkwam in de fitness viel mij al meteen zijn harde droge fysiek op. Vele jaren later zijn die keiharde spieren gebleven en is er ook een pak massa bijgekomen. Dit resulteerde in 2 succesvolle wedstrijddeelnames in de classic physique klasse.

Bram kan zich nu een volwaardig wedstrijdatleet noemen en wil zich de komende jaren richten op het verder ontwikkelen en perfectioneren van zijn fysiek.

 

Maxim Destoop

Instagram: maxim_destoop

De eerste sport die bij Maxim in de smaak viel was Judo. Een 4-tal jaar geleden is dan de switch naar fitness gekomen. In deze sport kan hij zich helemaal uitleven. Stilaan begint fitness een lifestyle te worden. De toewijding voor training en voeding worden steeds groter. Een positieve mindset is één van Maxim zijn sterkste kwaliteiten, het is dan ook niet verwonderlijk dat hij een graag geziene gast is in de sportschool. 

Jaar na jaar verlegt Maxim zijn grenzen en wordt zijn fysiek indrukwekkender. Maxim wil vooral een voorbeeld zijn voor de jongeren en aantonen dat je ook natural met de juiste voeding, supplementen en training heel veel kunt bereiken. 

 

Silvano Seeuws

Instagram: silvasee35

Silvano is als goeie wijn, hij wordt beter met de jaren.


37 jaar intussen maar nog steeds iedere dag het uiterste van zichzelf vergen om net dat tikkeltje meer te bereiken dan het jaar voordien. De quote “whatever it takes” is op zijn lijf geschreven. Qua karakter en doorzetting zijn er weinigen die aan Silvano kunnen tippen. Gecoacht door Maciek Dawiek is Silvano zijn voeding en training steeds on point. Hem bezig zien is een motivatie voor iedereen die van de fitness lifestyle houdt. Ook voor tips and tricks of een keiharde gymsessie kan je altijd bij hem terecht.

 

Hussler

Instagram: boyzz504

"What doesn't kill you makes you stronger" dit is het motto van Hussler, enkel hardcore trainingen. Heavy weight shit. Hussler traint intussen zo'n 15 jaar en heeft zijn basis opgebouwd in het fitness-gekke Nederland. Zijn bijnaam is niet voor niets de kleine Kaj Greene. Ik train regelmatig samen met Hussler en er wordt niet op een setje of rep gekeken. Samentrainen met Hussler staat gelijk aan vooruitgang boeken. 

 

Guillaume Vanoutrive

Instagram: guillaume.vanoutrive

Begonnen met rugby, nadien overgeschakeld naar fitness en Calisthenics, om uiteindelijk terecht te komen bij het boksen. Met boksen heeft Guillaume zijn echte passie gevonden. Zijn grote atletische vermogen is 1 van zijn troeven en heeft hij te danken aan de andere sporten die hij al beoefende.


Guillaume is zeer leergierig, pikt de dingen snel op en blinkt in vele sporten uit. Als hij de motivatie kan blijven opbrengen staat er hem nog een mooie toekomst in het boksen te wachten.

 

Horst Bell

Instagram: horst.horizon

De jonge Horst was vooral bezig met Atletiek. Het was een goeie basis om zijn lichaam een atletische look mee te geven. Stilletjes aan begin hij ook het fitnessleven te ontdekken. Eerst was er nog een zijsprongetje naar het boksen maar toen de plaatselijke boksclub van locatie verhuisde besloot Horst om zich volledig op het fitnessen te smijten. Er is altijd een fitness open in de buurt en zo kon Horst beter zijn tijd indelen in combinatie met zijn professionele bezigheden. Door zijn gedisciplineerde manier van trainen en goeie focus maakte Horst snel progressie en dit resulteerde eind 2015 in een eerste wedstrijd.

Horst is nog altijd trots op zijn scherpe shape van toen en heeft zich nadien vooral gefocust op het bijwinnen van extra kracht en massa.