General terms & conditions

Algemene voorwaarden:

Artikel 1 - identiteit van de ondernemer

Sportvoedingderijcke.be

Staatsbaan 83

9870 Zulte

Email = [email protected]

Btw nummer = BE0563.323.243

Artikel 2 – prijs

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de Klant te dragen taksen of belastingen. Indien leveringskosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.

Artikel 3 – aanbod

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken. Sportvoeding De Rijcke kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product.

Artikel 4 – leveringsvoorwaarden

De leveringen gebeuren uitsluitend in België. De levering gebeurt via bpost en bedraagt 4,95 €. Indien de totale bestelwaarde hoger ligt dan 50 € zullen er geen verzendkosten aangerekend worden. Indien de levering vertraging oploopt via het verzendingsbedrijf, is Sportvoeding De Rijcke niet aansprakelijk.

Als de bestelling binnen de 30 dagen niet is toegekomen bij de klant, heeft de klant het recht deze bestelling te annuleren.

Sportvoeding De Rijcke verbindt zich ertoe om de producten in goeie staat te leveren aan de consument. 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de klant worden gemeld aan Sportvoeding De Rijcke.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen.

 

Artikel 5 – betalingen

De Klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen 

  • via bancontact /mister cash
  • Visa
  • Maestro
  • Mastercard
  • Belfius direct net
  • KBC payment button

 

Sportvoeding De Rijcke is gerechtigd een bestelling te weigeren ingevolge een ernstige tekortkoming van de klant met betrekking tot bestellingen waarbij de klant betrokken is.

 

Artikel 6 - herroepingsrecht

De Klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 kalenderdagen na de dag van de sluiting van de overeenkomst.

Het product moet ongeopend en liefst in de originele verpakking teruggestuurd worden, anders geldt dit herroepingsrecht niet.

 Artikel 7: Klantendienst

De klantendienst van Sportvoeding De Rijcke is bereikbaar via [email protected]

Eventuele vragen en klachten kunnen hieraan gericht worden.